vrijdag 16 oktober 2015

Mannelijke alopecia androgenetica

Er worden veel verschillende termen gebruikt om haaruitval onder mannen te beschrijven, van de zeer eenvoudige term "kaalheid" tot te meer compliceerde termen zoals "mannelijke alopecia androgenetica". Zeer weinig mannen tussen de 70 en 90 jaar oud hebben nog een volle dos haar maar voor sommige mannen kan dit al op een veel jongere leeftijd beginnen, dit kan leiden tot depressie en een gebrek aan zelfvertrouwen. Ook omdat haarverlies vaak geassocieerd word met ouderdom en omdat het makkelijker is om er jonger uit te zien met een volle haardos.

Het is mogelijk om her haarverlies proces te vertragen of zelfs om te keren met medicijnen, de meest voorkomende zijn Minoxidil en Finasteride, maar deze testosteron-remmende middelen kunnen vervelende bijwerkingen met zich mee brengen zoals een verminder libido.

De medische teams bij Ailesbury Hair Clinic bevinden zich in de voorhoede van cosmetische chirurgie en winnen regelmatig prijzen voor het werk wat ze doen. Wij zijn dan ook één van de weinige klinieken die "Follicular Unit Extractie"(FUE) techniek aanbieden in plaats van de, meer invasieve, "Follicular Unit Transplantatie"(FUT) techniek. Kortom is FUE veel minder invasief dan FUT en het laat geen littekens achter. De procedure is relatief pijnloos(patiënten beschrijven het als 'ongemakkelijk' in plaats van pijnlijk) en makkelijk te onderhouden.

De kosten van een volledige behandeling varieert en is meestal gebaseerd op het aantal follikels(haarzakjes) die nodig zijn; daarom word het aangeraden deze behandeling zo vroeg mogelijk te ondergaan. Al onze chirurgen en artsen zijn opgeleid door de meest prestigieuze medische scholen in Europa, ook hebben wij getrainde teams in zuster klinieken over de hele wereld inclusief India, Dubai en Saudi Arabië. Wij appreciëren dat sommige van onze patiënten enigszins angstig of ongerust kunnen zijn en daarom doen wij er alles aan om de behandeling zo pijn- en moeiteloos mogelijk te maken.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten